Therapeutische Yoga

  1. Welkom
  2. Therapeutische Yoga
Praktijk Panama biedt doorlopend therapeutische yoga aan. Het aanbod wordt georganiseerd door psychologe en yogadocente Anke Snauwaert.

Laagdrempelig groepsaanbod: ontspan en herstel

Heb je weinig energie? Voel je je vaak vermoeid, overprikkeld of zenuwachtig? Heb je last van piekergedachten, stress of faalangst? Heb je vage fysieke klachten? Zou je beter voor jezelf willen zorgen? Ben je nieuwsgierig naar wat yoga voor jou kan betekenen?

Open aanbod: “Ontspan- en herstel”

We combineren elementen uit yin yoga & herstellende yoga met zachte vormen van beweging. Yin yoga is een mindful vorm van yoga met als doel het ontspannen van de spieren en het openen van dieperliggende weefsels. We blijven langere tijd in milde houdingen en ondersteunen ons lichaam met kussens en bolsters. Daarnaast bewegen we zacht, zonder veel inspanning, afgestemd op de melodie van onze ademhaling. In ons gejaagde moderne leven zijn we vaak overspoeld door informatie, drukte en stress. Een zachte beoefening van yoga en meditatie helpt een overprikkeld zenuwstelsel te kalmeren. We slapen beter, ervaren meer rust, en energie kan beter stromen.

  • Nieuwe reeks start in mei 2022
  • Groep op maandag om 19u30 tot 21u en donderdag om 17u30 tot 19u en om 19u30 tot 21u
  • Deelname met 10-beurtenkaart (€130 – geldig voor 3 maanden) of per losse les (€15)
  • Locatie: De Loft, Jules Peurquaetstraat 15, 8400 Oostende

Individueel aanbod: Yoga op maat

Voel je je aangesproken tot bovenstaande thema’s? Zou je graag 1-op-1 begeleid worden, afgestemd op jouw specifieke klacht of behoefte?

Stel jouw individuele vraag. We bekijken samen de mogelijkheden.
Ook begeleiding mogelijk per koppel (partners, ouder-kind, …).

  • Tarieven: €60/uur (individueel) – €75/anderhalf uur (koppel, gezin)

Over de docente

Als psychologe en als mens geloof ik dat problemen ontstaan wanneer we niet leven vanuit onze eigen kracht. Van daaruit ga ik in mijn werk steeds op zoek naar manieren om mensen met zichzelf in verbinding te brengen.

Vanuit een holistische kijk op gezondheid en welzijn ontdekte ik de therapeutische waarde van yoga en lichaamswerk, als een puzzel die ineen viel. Ondertussen werd het voor mij een manier van leven.

Ik nodig jullie uit!

Menu