Een eerste gesprek

We beginnen elke begeleiding met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek spreken we over jouw hoop in therapie. We vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is en dat je je veilig voelt om je verhaal met ons te delen. Na het eerste gesprek beslissen we samen of we de gesprekken al dan niet opstarten.

Duur

Vervolgens plannen we afspraken in afhankelijk van jouw noden en onze beschikbaarheid. In het begin is dit vaak tweewekelijks. Er is geen vast traject. De frequentie en intensiteit stemmen we af op jouw tempo.

Tarieven

  • Individueel gesprek €65 (ca. 60 minuten)
  • Koppel- of gezinsgesprek €85 (ca. 80 minuten)

Gedeeltelijke terugbetaling mogelijk via uw ziekenfonds.

Annuleren afspraak

Wij maken graag tijd voor jou. Het kan natuurlijk gebeuren dat een afspraak niet kan doorgaan zoals gepland. We vragen om dit steeds ten laatste 24 uur voorafgaand de afspraak te annuleren (afspraken op maandag ten laatste tegen vrijdagavond annuleren). Op die manier kunnen we anderen de mogelijkheid geven een afspraak te maken.

Bij niet tijdig annuleren of bij afwezigheid zijn we genoodzaakt om de geplande afspraak in rekening te brengen. Bedankt voor jouw begrip hiervoor.

Menu